1 maj 2016
17:00

Hultsfreds FK

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Hultsfreds FK

Så var hemmapremiären avklarad i strålande solsken på en fin plan på Hjältemon. Liksom första matchen börjar vi bra men lite avvaktande och Hultsfred tar ledningen med 0-1 efter 8 minuter. Grabbarna biter ihop och Oskar kvitterar efter bara några minuter. Vårt försvarspel fungerar överlag mycket bra även i dagens drabbning öven om det var lite tätt emellanåt. Andra halvlek skapar vi flera chanser och har bla ett skott i ribban och ett misstänkt straffläge. När det återstår ca fem minuter har vi en bra press, så bra att vi får en motståndsback att peta in ett självmå efter att Ludde stört. Vi lyckas sen hålla tätt och vinner matchen med 2-1. Bra kämpat alla grabbar från målvakt till anfall, härligt att se att ni orkar så bra och inte ger upp fast vi hamnar i underläge.